200 dage!

Wow! 1 Måned!

Det er jo helt vildt at tænke på, at der i dag kun er 1 måned til vores bryllup. Tiden er fløjet afsted i år, jeg syntes ikke det er længe siden min helt igennem fantastiske forlovede (lidt endnu), friede til mig og vi begyndte bryllupsplanlægningen.
Jeg er sikker på, da han friede, at han ikke regnede med der ville være bryllup et år efter. Det var fra start heller ikke meningen, det var meningen at vi skulle giftes i august 2019. Men, da vi så i kalenderen, at 12. januar 2019 var en lørdag, var der ingen tvivl om, at det selvfølgelig skal være den dag. Vi blev kærester 12. januar 2016, vi blev forlovet 12. januar 2018, så selvfølgelig skal vi da giftes 12. januar 2019. For det første vil manden aldrig glemme denne dag og for det andet syntes jeg der er noget magisk over at datoen går igen hvert eneste år.

Jeg har ikke fået skrevet meget herinde siden foråret, da vi har haft en del at se til i forhold til bryllup, skole, arbejde og en masse logistik i forhold til at kunne få set familien så meget som muligt. Det er ikke nemt, når vi bor så langt fra hinanden alle sammen. Mine forældre og ene søster i Kolding, den anden søster i Esbjerg, svigerforældrene i Brovst, mandens bror og svigerinde i Aalborg og vi selv i Randers, så vi er godt spredt ud i hele Jylland. Det samme med venner, de er både i hele jylland og på fyn, så ikke meget tid vi har til at slappe af, hvis vi vil nå at se dem alle sammen bare en gang eller 2 i løbet af året. Vi prøver alt hvad vi kan, men nogen gange misser vi noget, fordi vi ikke kan være 2 steder på én gang.
Vi undskylder over for vores familie og venner, som alligevel er der for os selvom vi ikke altid har tiden til at ses. Det er selvfølgelig også derfor de bliver en del af vores store dag om en måned.

Der er mange ting der skal styr på her til sidst. Vi har gjort klar til den sidste slutspurt i planlægningen af vores bryllup. Det bliver den største dag i vores liv – lige indtil vi får en baby i armene, men det er en anden historie.

Her skal vi:

Tjekke op med fotograf, musiker, præst
Have styr på maden, hvad der skal handles ind osv.
Købe/lave de sidste DIY ting (kirkehæfter, bordkort, menukort, lys, servietter osv.)
Bordplan (er lavet, men muligvis et par ændringer)
Få styr på div. Overraskelser, gaver osv.

Vi glæder os så uendelig meget til denne dag i kærlighedens tegn – vi kan fejre med vores fantastiske familie og venner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200 dage!