Hemmelighed + Opskrift på Hvid chokolademousse med havsalt

Er det virkelig det værd?

Det er længe siden jeg har skrevet sidst, men der har været en masse her på det sidste. Jeg lover at blive bedre til at skrive indlæg lidt oftere 😉

I sidste weekend var vi til bryllup hos min søsters bedste veninde. Det er så vildt at være vidne til andres kærlighed. Der er slet ingen tvivl om at de er skabt for hinanden, de er det perfekte par på så mange områder, de komplimentere hinanden på den sødeste måde.

30223708_10214585292337392_537301626_o

Der var en masse god mad og jeg havde på forhånd besluttet mig for, at holde mig til kød, salat og noget dressing. Det gik rimelig godt, dog røg der en smule flødekartofler indenbords. Det var en beslutning jeg tog på dagen. Det gik rigtig godt og jeg følte ikke jeg manglede noget som helst. Da bryllupskagen kom ind, tog jeg 4 mundfulde af min kærestes stykke, for lige at smage den. Utroligt jeg ikke spiste mere, den var så lækker. Da jeg først havde taget de mundfulde, havde jeg en diskussion inde i mit hoved ”det er okay at spise et stykke kage bare lige i dag – nej Rikke, det er det ikke. Jo mere du spiser des værre vil det blive de næste dage” Jeg blev dog enig med mig selv at holde igen, jeg holdt endda også igen med alt den chokolade der blev serveret.
Så kom der alkohol på bordet, hvor der røg en shots og øl indenbords. Jeg tænkte at det ikke havde den store indflydelse på det vægttab jeg havde nået på de sidste 2 uger (3,5 kg.). Der kunne jeg så tro om igen, jeg gik på vægten tirsdag morgen herhjemme og havde taget ca. 2 kg. På igen. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, så jeg gik på vægten et par gange, flyttede den andre steder hen, for at se om det virkelig kunne være rigtig at det gør så meget. Jeg havde håbet på et vægttab på ca. 5 kg. Inden den 21. april, da jeg skal ud og prøve brudekjoler. Det kommer desværre ikke til at ske, så nu er mit håb bare at kunne smide de 2 kg. Jeg har taget på. Jeg er målløs og gået all in på kosten igen. Det var svært at komme i gang igen, jeg spiste også et rundstykke mandag morgen på skolen, da jeg ikke havde fået morgenmad hjemmefra. Jeg har stadig cravings efter carbs, jeg har lyst til brød, chokolade eller bare en nem pastaret. Jeg har ikke den vilde energi i denne uge, sover dårligt om natten, har sådan en hovedpine der ligger og lure lige om hjørnet og kan ikke rigtig koncentrere mig.
Jeg kan ikke helt blive enig med mig selv om det er det værd. Jeg havde en utrolig hyggelig dag/aften/nat, men jeg er ikke sikker på at det opvejer de dage her efterfølgende, hvor jeg slet ikke kan være i min egen krop. Jeg bliver i hvert fald bekræftet i at det er det helt rigtige at følge denne kost og udelukke en del fødevare i min hverdag. Jeg genovervejer også vores egen menu til vores bryllup, da vi er blevet enige om at det er den ene dag i vores liv, hvor vi gerne vil have hvad vi har lyst til. Vi skal bl.a. have flødekartofler, der bliver serveret noget brød og så skal vi have et dessertbord og så selvfølgelig vores bryllupskage (bliver med små mængder af sukker). Jeg er ikke sikker på jeg har lyst til, at det skal ødelægge dagene efter vores bryllup. Det er nogle valg jeg skal tage og have besluttet inden vi 100% fastlægger vores menu. Jeg har svært ved at lave en menu helt uden carbs, så hvis i derude har nogle idéer til snack (til reception), forret, hovedret (buffet) og dessert, så smid gerne en kommentar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmelighed + Opskrift på Hvid chokolademousse med havsalt