Clairvoyance

En god men hård nyhed

For en uges tid siden, kom Davors lillebror og hans kæreste med en helt igennem fantastisk nyhed. De gav først min svigerfar en fars dags gave, jeg fik en forsinket fødselsdagsgave og min svigermor fik en gave ”fra Spanien”, sagde de i hvert fald. Da min svigermor pakkede den op, var det en sko æske, hun troede hun fik et par nye sko… men i æsken lå der en kanin fra jelly cat med et scanningsbillede på maven. Vi stod alle sammen og kiggede på hinanden, med tårer i øjnene, helt rørte over der kommer en lille baby i familien i slutningen af året. Vi er så glade og lykkelige på deres vegne, vi glæder os helt vildt. Min kæreste bliver for første gang biologisk onkel, hvilket han slet ikke kan forstå. Jeg har en nevø og niece i forvejen, men der kan ikke komme for mange børn i familien, det er kun dejligt. Jo flere børn jo bedre.

Noget af det vildeste ved denne nyhed er, at jeg længe har haft en fornemmelse, af at hun er gravid. Første gang jeg havde det på fornemmelsen, var en dag vi skulle op at spise hos dem, et par dagen inden Davors lillebror skulle til Spanien. Vi skulle have tapas og det hele virkede samtidig lidt mistænkeligt. Jeg snakkede med min søster tidligere på dagen, hvor jeg sagde til hende, at jeg tror hun er gravid. Det samme sagde jeg til Davor i bilen på vej op til dem. Men intet blev sagt den dag. Måske også alt for tidlig at afsløre en graviditet, da hun ikke ville have været særlig langt henne.
For nogle uger siden, hvor Davors lillebror var i Spanien, var vi hos mine svigerforældre, hvor vi også havde inviteret hans lillebrors kæreste til strand og grill hygge. Da hun kom strålede hun, hun havde en helt anden glød end hun plejer at have. Hun er altid en glad og smilende pige, men denne dag var der noget anderledes ved hende. Jeg ville spørge hende, hvordan det gik med projekt baby, men hver gang kom min svigermor eller min kæreste. Det var ikke noget jeg ville spørge om mens de er der. Så jeg fik aldrig muligheden for at snakke med hende om det. Blot 3 uger efter fik vi det at vide.
Jeg syntes det er ret skræmmende, at jeg har gået med denne fornemmelse så længe. Jeg var oven i købet hos clairvoyant en uge før de afslørede det for os, hvor jeg fik bekræftet, at der vil blive født et nyt liv ved årsskiftet – Hun har termin slut december.

Hvis du vil læse om da jeg var hos clairvoyant kan du læse her 

Vi har selv nu i lidt over 2 år prøvet at blive gravid, hvilket ikke er lykkedes endnu. Så det er selvfølgelig rigtig hårdt for os samtidig med, at vi er vildt glade og taknemmelige over at vi får endnu et lille vidunder i vores liv. Vi glæder os så meget over vores nevøer og niecer.
I torsdags, kunne jeg godt mærke, at det ramte mig rigtig meget. Jeg havde en dag, hvor jeg græd over ingenting og slet ikke kunne forstå, hvorfor det ikke bare kan lykkedes for os. Jeg har ændret min livsstil, fået en cyklus (havde nærmest ingen før). Vi prøver at gøre alt det rigtige. Jeg har godt nok det sidste stykke tid ikke passet kosten 100 %, hvilket har resulteret i en lidt længere cyklus. Nu er vi blevet enige om, at komme helt tilbage på sporet igen, så vi også kan få vores ønske baby. Håber på en graviditet inden året er omme.
En af de ting, der også er utrolig svært, er tanken om at alle vores søskende (yngre) har børn. Ikke fordi det skal gå ud over dem eller at deres liv skal gå i stå, ”bare” fordi vi har svært ved det. Slet ikke endda! Vi er glade og taknemmelige over at det lykkedes for dem og de ikke skal kæmpe som vi skal. Men det ændrer desværre ikke på de følelser man har/får, ked af det, frustreret og misundelse. Man må ikke være misundelig på andre, men det kan bare i denne situation ikke undgås. Som min kæreste siger, nu er der næsten ingen i vores vennekreds uden børn. Til vores bryllup er vi næsten også de eneste der ikke har børn. Vi bliver 45 voksne og 15 børn. Kan godt mærke, at det påvirker mig en smule, at der skal så mange børn med og vi ikke selv har en eller jeg er gravid endnu. Men de høre til, det er resultat af deres forældres kærlighed – det er ikke kun vores, men alles kærlighed vi fejre den dag. De skaber så meget glade og positiv energi med deres tilstedeværelse. Vi kunne ikke forestille os den dag uden børn.
Nå men mon ikke baby kommer til os når baby mener, at det er det rigtige tidspunkt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clairvoyance