Weekend i familiens tegn

Clairvoyance

Som skrevet i det foregående indlæg, vil jeg her skrive om min oplevelse hos clairvoyant Birgit Abildgaard Eriksen fra Randers.

Det var en helt utrolig oplevelse, som jeg sent vil glemme. Jeg kommer hjem til Birgit, stadig med en smule skepsis over, hvad det helt præcist er for noget. Jeg har hørt en del om det, men er alligevel i tvivl om, hvad jeg går ind til. Men der i døren står en helt fantastisk person, som jeg mærker en form for konneksion med. Hun smiler og virker utrolig sød og rar.  Allerede her føler jeg mig i trygge hænder.

Vi sætter os ud i hendes udestue, hvor der står en sofa og nogle stole klar til os, det er rigtig hyggeligt og en god stemning at komme ud i. Birgit starter med at fortælle mig, hvordan det foregår og beroliger mig med, at der ikke bliver fortalt om død og ødelæggelse, så jeg behøver ikke være nervøs for den slags. Det havde jeg selvfølgelig heller ikke regnet med, men alligevel rart lige at få det fortalt, så jeg var helt rolig omkring denne session med clairvoyance.

Vi startede stille og roligt op, hvor hun fortalte mig nogle ting, jeg til at starte med slet ikke kunne placere og forbinde med noget i mit liv. Efter lidt tid, hvor hun var kommet med andre ting, kunne jeg begynde at kæde det sammen og var ikke længere i tvivl omkring, hvad hun mente i starten. Må indrømme de første 5-10 min. Var jeg stadig en smule i tvivl om det hun fortalte, indtil det begyndte at give mening og hun sagde nogle ting, som sådan rimelig tydeligt gav mening og havde en sammenhæng med flere ting i mit liv.

Jeg vil ikke fortælle alt, hvad jeg fik at vide, da jeg syntes mange af tingene er meget private. Jeg fik dog flere gange at vide, at jeg er i en positiv udvikling lige i øjeblikket, hvilket jeg egentlig heller ikke selv er i tvivl om. Jeg er i gang med en uddannelse, som jeg er glad for. Jeg har fundet manden i mit liv, som jeg skal giftes med næste år. Vi har planer om børn og sådan nogle dejlige ting. Det kan næsten ikke gå bedre end det gør lige nu. Jeg er kommet i balance med mig selv, jeg føler ikke jeg tvivler så meget på mig selv længere, som jeg har gjort.
Til efteråret vil jeg tage et skridt op i livet, det er jeg spændt på hvad helt præcis betyder, jeg har selvfølgelig mine idéer og tanker om det, hun fortalte også hvad hun så det var. Men det må i høre nærmere om til den tid.

Jeg vil helt klart anbefale Birgit til andre, der gerne vil rådgives og guides videre i livet. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg besøger hende. Der er mange ting, jeg stadig gerne vil have svar på og hjælpes lidt i den rigtige retning. Hun er en helt fantastisk dejlig person, med god energi og en personlighed der lyser ud af hende.
Hun kan findes Birgit’s facebook
Resten af 2018 har hun et tilbud til 595 kr. for ca. 1 time.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i familiens tegn